Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δέχτηκε φραστική επίθεση στο Παρίσι

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος βρέθηκε πριν λίγο στο ελληνικό σπίτι, στο Παρίσι, για την προγραμματισμένη εκδήλωση – αφιέρωμα στον Κώστα Γαβρά και την προβολή της ταινίας «Ζήτα».
Όταν σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα ελλήνων φοιτητών αντιλήφθητε την παρουσία του και κινήθηκαν απειλητικά και του επιτέθηκαν φραστικά, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας του να αποχώρησή άμεσα.

kazantv.gr

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στη Νάξο


Σε έντονους αποκριάτικους ρυθμούς ζει αυτό τον καιρό η Νάξος. Μια συνεχής διασκέδαση αυτές τις ημέρες με ποικιλία εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους για κατοίκους της πόλης και των χωριών και για τους «τυχερούς» επισκέπτες που θα βρεθούν αυτές τις ημέρες στο νησί.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

Οι εικόνες βίας με συνεχή θύματα αστυνομικούς κάνουν σχεδόν καθημερινά το γύρο του κόσμου ως επικαιρότητα και παράλληλα ως προβληματισμός για την εικόνα των Ελλήνων Αστυνομικών, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν παντελώς εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.
Ταυτόχρονα στην περιοχή της Λαυρεωτικής κάθε βράδυ ζούμε «την κόλαση του Δάντη» με αποτέλεσμα να.....

Αιφνιδιαστική προκήρυξη εκλογών;





...Για τις 3 Απριλίου τις προσεχείς λίγες μέρες σύμφωνα με χθεσινοβραδυνές πληροφορίες.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, μπροστά στο ογκούμενο κύμα αντίδρασης των πολιτών στις ραγδαία διαμορφούμενες συνθήκες στην οικονομία,έχει αποφασισει σύμφωνα με πληροφορίες την άμεση διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών για τις 3 Απριλίου.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

http://www.elliniki-grothia.com/wp-content/uploads/2011/02/FIMOSI.jpg
Το ανθρωπάκι που ακούει στο ονοματεπώνυμο Χάρης Καστανίδης επιθυμεί να μας φιμώσει. 
Τα αδικήματα γνώμης- εάν δεν αντιδράσουμε- θα αποτελούν γεγονός εντός του Μαρτίου.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ. Η ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ!
«Θαυμάστε» μερικές από τις διατάξεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο έκτρωμα του νεοταξίτη Καστανίδη....

Παράταση έως τον Ιούνιο για τους ημιυπαίθριους...

Παράταση έως το τέλος του Ιουνίου για την τακτοποίηση των κλειστών ημιυπαίθριων χώρων έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, λόγω του συνωστισμού, που παρατηρείται στις πολεοδομίες από το μεγάλο αριθμό αιτήσεων.
Η αρμόδια υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη δήλωσε ότι σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία έχουν κατατεθεί περισσότερες από 500.000 αιτήσεις και έχουν εισπραχθεί από πρόστιμα και παράβολα περισσότερα από 106 εκατ. ευρώ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Σηφουνάκης τόνισε ότι...
 δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί και νέα παράταση για τους ημιυπαίθριους. Επισήμανε ακόμη ότι προκειμένου να αποφορτιστούν τα πολεοδομικά γραφεία θα μπορούσαν οι ιδιοκτήτες, που επιθυμούν να προχωρήσουν στη ρύθμιση, να καταθέσουν τα παράβολα, μέσω των μηχανικών που έχουν αναλάβει τη διαδικασία, χωρίς να συνωστίζονται οι ίδιοι στις πολεοδομίες.

Γιώργος – Στρος Καν: Πικρές αλήθειες και μαύρα ψέματα‏...

Του Μιχάλη Ιγνατίου
http://www.aixmi.gr/

Η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου συζητούσαν το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ, δύο μήνες μετά τις εθνικές εκλογές, δεν είναι καινούργια.

Την χώρα την ξεπουλάνε γιατί εμείς τους αφήνουμε

 Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Από την πρώτη πορεία που συμμετείχα μου είχε κάνει εντύπωση που μια συγκεκριμένη ώρα, χωρίς λόγο, από το πουθενά, ΟΛΑ τα πανό παρατάσσονται προς την έξοδο. Εκτός από τα συνδικάτα, κατεβαίνουν και όλες οι ανένταχτες ομάδες, η καθεμιά με το πανό της. Αν έφευγαν μόνο οι ΟΛΜΕ, ΓΣΕΕ κλπ. δεν θα εντυπωσίαζε,  ξέρουμε όλοι ότι το έχουν πουλημένο το παιχνίδι, το «παράδοξο» είναι ότι φεύγουν  ΚΑΙ όλες οι ομάδες (οι ακομμάτιστες,

Θέλουν όλοι τους, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙσμα

Γράφει ο Λυσίας

Την Τετάρτη, που ένα μεγάλο πλήθος λαού στην Αθήνα, διαδήλωνε κατά της κυβερνητικής αναλγησίας, ορθώνοντας το ανάστημά του απέναντι στην εξαθλίωση και τον εξευτελισμό του, στην Βουλή ένας μεγάλος αριθμός βουλευτών, ήταν εκεί και συζητούσε κάποιο….

Ο ψευδόμενος ασυστόλως υπουργός…

Γράφει ο Καφενόβιος
Ο υπουργός Οικονομικών, δεν προτίθεται να παραιτηθεί. Προφανώς γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό του αποτυχημένο…. Ωστόσο, του διαφεύγει, πως σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι, «αν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα, θα σημαίνει ότι εγώ έχω αποτύχει, γιατί δεν έχω καταφέρει να συγκρατήσω τις δαπάνες, να αυξήσω τα έσοδα και να δρομολογήσω μια σειρά από διαρθρωτικές αλλαγές».
Χθες ο Γ. Παπακωνσταντίνου, χωρίς καμία αναστολή προανήγγειλε τη λήψη πρόσθετων μέτρων. Επιπλέον 1,7 δισ. ευρώ για φέτος, προκειμένου να καλυφθεί η υστέρηση εσόδων που κληροδότησε στο 2011 η προηγούμενη χρονιά, ενώ τον Μάρτιο αναμένεται η.........

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ιδού ... Λαέ ... οι φύλακες σου!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Σε κάθε πορεία και διαμαρτυρία του δοκιμαζόμενου λαού όταν οι "Πασάδες της Βουλής" νιώσουν την ανάσα του στο σβέρκο τους και μόλις ακουστεί η φωνή του να τους φωνάζει “Κλέφτες κλέφτες” διατάσσουν τους φύλακες τους να του επιτίθεται και να τον διαλύει με προβοκάτσιες και παρακρατικές μεθόδους!!!

Ολοι αύριο στην απεργία και στις πορείες

Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"ΙΣΩΣ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΜΕ Επιστημονι​κη επιβεβαιωσ​η)

Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες." με Επιστημονική επιβεβαίωση.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ "ΞΥΠΝΑΕΙ" Ο ΛΑΟΣ. ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥΝ

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Σας παραθέτω ένα σχόλιο που έγραψε ένας ανώνυμος αναγνώστης μου σε κείμενο μου στο διαδίκτυο για την αυριανή απεργία.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ "ΞΥΠΝΑΕΙ" Ο ΛΑΟΣ. ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥΝ

Πραγματικά είναι άξιο λόγου το πως ....

Επείγον!!! Το κράξιμο του Παπανδρέου στην Γερμανία!!!

Το σύνθημα που ακούγεται από τους φοιτητές είναι "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει τον λαό"

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!


23/2/2011
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΠ
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ;; NA MHN ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ;
 ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ;  ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ;
TI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ 2001
Ορίστε και το 1ο μερος του ντοκιμαντέρ για την αργεντινη

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ομπρός, βοηθάτε .... (Η συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης είναι υποχρέωση όλων μας)

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 
e-mail: preveohn@yahoo.gr



Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα μπορούσαν να γράψουν για την σημερινή Ελλάδα  ο Σεφέρης, ο Ελύτης ο Ρίτσος και οι άλλοι μεγάλοι ποιητές και στοχαστές που έζησαν σε τούτα εδώ τα χώματα.

Ο Θεός που δεν υπήρξε

Χάνσελ και Γκρέτελ

Παλιά παιδικά - Οι Δώδεκα Μήνες

Ο παπουτσομένος γάτος

Ο λαγός και η χελώνα

UFO - Ancient Aliens The Mission (Full Movie 2010)

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εβδομάδα ταλαιπωρίας στα Μ.Μ.Ε.

Συνεχίζεται ο γολγοθάς για το επιβατικό κοινό, καθώς στο χορό των κινητοποιήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα εκτός από τα  λεωφορεία, τρόλεϊ μπαίνει και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.

Σοκαριστικές και επιβεβαιωμένες είναι πλέον οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control).
Επίσης έχει ξεκινήσει σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους

Σιγά μη βγάλετε κανένα δάκτυλο


Πηγή: http://amanpoiare.blogspot.com
Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Η ΕΙΔΗΣΗ

Γερμανία: «Πουλήστε νησιά για να μειώσετε το χρέος»
* Τρόικα: «Πουλήστε ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΤΤ και λιμάνια!»
* Σερβάς Ντερούζ «Πουλήστε παραλίες, Ελληνικό, ΔΕΗ»
* Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: «Πουλήστε 50 δις για να μειώσετε το χρέος»

Τα «ιστορικά στελέχη»

Tου Χρηστου Γιανναρα

Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν στο κυβερνών κόμμα βουλευτές, έστω μετρημένοι στα δάχτυλα, ικανοί να βλέπουν πού έχει οδηγήσει τη χώρα ο πρωθυπουργός αρχηγός τους. Δεν γίνεται, είναι αδιανόητο.

«Να επιστρέψουμε κάτι στην κοινωνία...»

Της Λινας Γιανναρου

Η κυρία στην εφορία που προχθές έκλεισε επιδεικτικά το τζάμι για να τηλεφωνήσει στη φιλενάδα της ας μας προσέξει. Οπως και ο κύριος στο τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου που χθες βαρέθηκε να μείνει στο πόστο του ένα λεπτό αργότερα από τη βάρδια του. Οσοι ρίχνουν πασιέντζες στον υπολογιστή τους, αντί να βουτήξουν στο χαρτομάνι,

Εσπευσμένες ενέργειες συλλογής Σπόρων στη «Κιβωτό της Σωτηρίας», υποψιάζουν.

 
Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία εσπευσμένα ζητήθηκαν 1500 σπόροι πατατας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού και οι οποίοι απέστειλαν άμεσα στο «θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο,προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.

Οι προστάτες του συστήματος … εξουδετερώνουν τον μεγάλο εχθρό!!! (Δείτε το βίντεο)


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Ζητώ εκ των προτέρων από όλους συγνώμη για την φρασεολογία και τους χαρακτηρισμούς αλλά στο πρόσωπο του βάναυσα κακοποιημένου και ανήμπορου να αμυνθεί νεαρού αναγνώρισα το παιδί του καθενός μας!!!


Βλέποντας το βίντεο της πρωτοφανούς και αδικαιολόγητης βιαιότητας ....

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μία αδίστακτη πολιτική ληστοσυμμορία


Σε αδίστακτη πολιτική συμμορία ληστών στην υπηρεσία των πιο επιθετικών κύκλων του κεφαλαίου αναδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - του πιο μισητού πολιτικού καθάρματος που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κάτω τα χέρια από την Παιδεία και τα παιδιά!!!

Γράφει η evi

Το θέμα της Παιδείας στη χώρα μας θα ακουστεί και θα συζητηθεί πολύ την ερχόμενη εβδομάδα με τις απεργίες που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη 22 και 23 του Φλεβάρη των εκπαιδευτικών.

Περί όνου σκιάς...

Tης Ελλης Τριανταφυλλου
Πληθαίνουν εσχάτως τα ανησυχητικά σημάδια πάνω από το κυβερνητικό στρατόπεδο, το οποίο, στη συμπλήρωση ενάμιση χρόνου από την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, εμφανίζει την εικόνα αυτοκινήτου που ναι μεν εξακολουθεί να τσουλάει, αλλά ρετάρει, με αποτέλεσμα κανείς να μη ρισκάρει να στοιχηματίσει αν θα καταφέρει να διανύσει εκατό, χίλια ή περισσότερα μέτρα.

Η Αφρικανική σκόνη θα πρέπει να ανησυχεί την κυβέρνηση…

Γράφει ο Καφενόβιος

 

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με μια κυβέρνηση φιάσκο. Έναν ανερμάτιστο θίασο μετρίων και άσχετων που αυτοσχεδιάζουν. Τα είπε όλα σε μια φράση ο Απ. Κακλαμάνης: «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν». Μόνο που και για τους λαλούντες και για τους χορεύοντες την ευθύνη έχει ο πρωθυπουργός.

Ξεκουμπιστείτε εδώ και τώρα!!! (με εθελουσία έξοδο)


Τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και συχνότερα από τα κυβερνητικά στελέχη κλισέ φράσεις και αναλύσεις του τύπου ότι το κράτος είναι σαν μια επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα από όσα παράγει.

Με αυτό τον τρόπο οι προφέσορες της κακιάς ώρας μας λένε ότι οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις αλλά και οι επερχόμενες απολύσεις  ήταν και είναι αναγκαίο κακό για να διασωθεί η Ελλάδα!!!

Πούτιν προς Ιαπωνία: Καθίστε καλά γιατί θα βρέχει πυραύλους στο Τόκιο..!

Η αντιρωσική υστερία συνεχίζεται στην Ιαπωνία...! 
Στις 7 Φεβρουαρίου, διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο της Ρωσικής Πρεσβείας στο Τόκιο απαίτησαν να επιστρέψει η Ρωσία τα 4 νησιά kuril και έκαψαν τη ρωσική σημαία. Η αστυνομία δεν παρενέβη . Ίσως οι διαδηλωτές να ξεσηκώθηκαν από τον Πρωθυπουργό Naoto Καn, ο οποίος μίλησε την ίδια ημέρα και αποκάλεσε την πρόσφατη επίσκεψη του Ντιμίτρι Μεντβέντεφ στα Kuril "ασυγχώρητη αγένεια".

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΩΤΗ

Η θρησκευτική γελοιότητα

Mark Lex Eros - TAINIA - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ (APOCALYPSE) English with Gree...

6 Degrees Change the World-National Geographic Full Documentary with gre...

Η έκπληξη της NASA στο Βόρειο Πόλο ...και το ημερολόγιο των Μάγιας!

 


 Συρραφή από δορυφορικές απεικονίσεις του Βορείου Πόλου τον Σεπτέμβριο του 2007: οι πάγοι έχουν υποχωρήσει τόσο ώστε πρώτη φορά στα χρονικά να είναι δυνατή η ναυσιπλοΐα μεταξύ των δύο ωκεανών. Ημερομηνία «λήξης» των πάγων; Η ίδια με την «τερματική» στο ημερολόγιο των Μάγιας!

Αποκλειστικό: Κατάσταση εκτός Ελέγχου. Αναμένεται ανάφλεξη.

 
Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές.
Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της.
Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον.....

Τροπολογία Ρέππα για τα διόδια:



Πώς ακυρώνεται η τροπολογία σε 24 ώρες

Αντιγράφω από τον Θανάση Αλαμπάση 

αρκετά κατανοητή νομική γνωμάτευση για την νομικά ασταθή, αυθαίρετη και συνεπώς καρα-ΠΑΡΑΝΟΜΗ τροπολογία Ρέππα περί δίωξης και εκφοβισμού των κατά συρροή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η Ελλάδα του ... σήμερα!!!

Πηγή: http://despvmontaz.blogspot.com

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 
(Με πικρόχολη χιουμοριστική διάθεση)






Θαρρώ μ' όλα που γίνονται πως μου έστριψε η βίδα,
είν' όλα μαύρα κι άραχνα και πουθενά ελπίδα.

Σκάνδαλα εδώ, κλεψιές εκεί, τσίπα κανείς δεν έχει,

τους φτύνεις και ξεδιάντροπα σου λένε ότι βρέχει!!!


Το κούρεμα

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε ένα κουρείο για κούρεμα. Μετά το κούρεμα, ρώτησε για τον λογαριασμό του και ο κουρέας απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο ανθοπώλης ευχαρίστησε και έφυγε από το κατάστημα. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το κατάστημά του το επόμενο πρωί, στην πόρτα του βρήκε να τον περιμένει μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τριαντάφυλλα.

Όλη η αλήθεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις

«Και γνώσεστε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς» (Κατά   Ιωάννην, 8. 32-33)
 
Πάλι δυστυχώς δημιουργείται σύγχυση γύρω από το γνωστό πρόβλημα των Γερμανικών Επανορθώσεων και μέσω αυτής της σύγχυσης παραπλάνηση του Έλληνα πολίτη.

Το «κόλπο» έχει στηθεί με στόχο τα πετρέλαια

 Γράφει ο Αλκιμος

Όλα δείχνουν πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή του φόντου για το διάγγελμα του Καστελόριζου. Τότε δεν είχε ακουστεί τίποτα ακόμα για «πώληση νησιών» και τα σχετικά. Τότε είχε ανακοινωθεί απλά η έναρξη των εργασιών παράδοσης της χώρας στα χέρια των γερακιών της ΕΕ και του ΔΝΤ (ΗΠΑ). Ήταν η ημέρα που περίμενε διακαώς η οικογένεια Τσαντ (Παπανδρέου) για να ξεκινήσει η ολοκλήρωση της αποστολής τους και να προχωρήσουν στην είσπραξη των ωφελημάτων…

Απεργιακή θύελλα στις συγκοινωνίες

Πηγή: http://amanpoiare.blogspot.com/

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αρχίζουν από την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, «απαντώντας» στην ψήφιση, χθες, από τη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου.
Ετσι:
Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2011 Ή ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 1967 ;

με επιμέλεια της Τάνυας – Μαρίας Γεριτσίδου

«Είναι πραγματικά η 5η έως 8η Μαΐου 2010 το πιο σημαντικό ορόσημο της ιστορίας της συγχρόνου Ελλάδος. Είχε πολλές φορές, άπειρες φορές προδοθεί ο λαός μας από την πολιτική του ηγεσία.

Οι Κότες που κάνουν ... τα Λιοντάρια!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ή επί το λαϊκότερο όπως μου είπε κάποιος φίλος “Τώρα μας κούφαναν τελείως.”
Τούτες λοιπόν τις μέρες ειπώθηκε το πρωτάκουστο για τα Ελληνικά κοινοβουλευτικά δεδομένα ότι κάποιοι εξ αυτών μαζεύουν υπογραφές με σκοπό να εξαναγκάσουν τον υπουργό της κυβέρνησης τους να έρθει στην Βουλή για να τους δώσεις εξηγήσεις για τα οικονομικά μέτρα που εφάρμοσε ή προαναγγέλλει ότι θα εφαρμόσει!!!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μόνο στο Kontrachannel η είδηση της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ μιας αγέννητης ψυχής στην Κερατέα

 
Μόνο το kontrachannel  και ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, έβγαλαν στον αέρα  την ειδηση για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του αγέννητου βρέφους εγγύου κατοίκου της Κερατέας.
Σε απευθείας σύνδεση με την δημοσιογράφο και διαχειρίστρια του blog attikanea Πόπη Σουφλή το τραγικό γεγονός έκανε το γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο...

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Ζουγανέλης: Ο λαός πρέπει να εξεγερθεί

Δεν βλέπω ελπίδα από κανένα κόμμα. Την ελπίδα τη βλέπω μόνο στο λαό, εάν ξυπνήσει και αποποιηθεί τα κόμματα, αυτά τα εντός μεγάλων εισαγωγικών προπύργια της Δημοκρατίας, που δεν είναι καθόλου προπύργια Δημοκρατίας, αλλά προπύργια κοροϊδίας και εκμετάλλευσης. 

Πατριώτες…

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΔΕΝ είχε συνήγορο το Κράτος,
δεν το νοιάστηκε κανένας. Ως τον τελευταίο πολίτη και η κλεψιά πήγε σύννεφο. Με πρώτους και καλύτερους τους «μεγάλους», ισχυρούς και μεγαλοφοροφυγάδες. Κι αν θυμηθούμε τους πολιτικούς, κι αυτοί υπήρξαν απ’ τους πρώτους αδιάφορους για την κατάσταση και την τύχη του.

Το πρότυπό μου είναι μια μελωδία

Όταν ο κόσμος γίνεται σκληρός και οι ήρωες είναι αποτέλεσμα διαφήμισης, νιώθω το χρέος να κάνω οδηγό μου μελωδίες φτιαγμένες από συναισθήματα αληθινά. 

Ακούω φωνές γύρω μου, κραυγές φόβου, αγωνίας, ακούω το θρόισμα των φύλλων που ακόμα παραμένουν στα δέντρα, μπερδεμένα και αυτά από την αλλαγή που τόσο γρήγορα συμβαίνει.. Ακούω τυφλούς να λένε πως είδαν την αλήθεια κατάματα, ακούω το βήμα μου να γίνεται γοργό για να προλάβω υποχρεώσεις και ακούω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά, καμιά φορά ακούω την αγάπη, όμως μάλλον είναι ιδέα μου..

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!


«Ο ελληνικός λαός θα χάσει τον έλεγχο της υποδομής της χώρας του, των λιμανιών του και της βιομηχανίας που συνδέεται μ' αυτά. Θα χαθούν», λόγια όχι ενός εκ των «τροϊκανών» αλλά του αμφιλεγόμενου οικονομολόγου Μαξ Κάιζερ, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Ε» στις 2/4/2010.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Εσκασε Βόμβα ...

 Πηγή: http://despvmontaz.blogspot.com                                                                                               του Αθανάσιου Τσιάμη

Η τρόικα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου χωρίς να έχει προηγηθεί καμμία ενημέρωση απο την Ελληνική Κυβέρνηση, δήλωσε οτι έχουν συμφωνήσει με το Ελληνικό κράτος τα επόμενα 4 χρόνια να πουληθεί Ελληνική δημόσια περιουσία αξίας 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!
Τα πάντα δηλαδή!
Μάλιστα δεν παρέλειψαν…

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ! (Carmina Burana)

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΡΟΪΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!


Απίστευτο και όμως αληθινό Πραξικόπημα εκδηλώθηκε μέσα στην Αθήνα, όταν κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τρόικα και όχι η Έλληνική Κυβέρνηση, ανακοίνωσε γιγάντια εκποίηση της Εθνικής Περιουσίας ύψους 50 ολόκληρων δισεκατομμυρίων ευρώ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΙΟΣ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!
Ενημερώστε όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις:
nico_10_72@hotmail.fr
nico_72_10@hotmail.fr
yann.photos@ hotmail.fr
kevinblancher@hotmail.fr

Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον......
«αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς. Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους. Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη.

Μας αγοράζουν, αφού έριξαν την τιμή μας

 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ο ιταμός τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται πλέον οι εκπρόσωποι της τρόικας στη χώρα μας ήταν αναμενόμενος.  Το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί. Το πρόβλημα είναι σ’ αυτούς που όχι μόνο τους ανέχονται, αλλά και θεωρούν φυσιολογικό να συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ οι ίδιοι διατηρούν τους τίτλους του «πρωθυπουργού», των «υπουργών», των «βουλευτών» και, επιτέλους, τον «Ελλήνων»!

Υποκριτές και Φαρισαίοι!




Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Τελικά ή ζούμε στην εποχή του παραλόγου ή απλά είμαστε θεατές στημένων σκηνικών και πονηρών μεθοδεύσεων!!!
Πρώτα βγήκαν προκλητικά και με περίσσιο θράσος οι υπαλληλάκοι της Τρόικας και ανακοίνωσαν δημόσια ότι θα πρέπει να πουληθεί δημόσια περιουσία για να εξοικονομηθούν 50 δις για να τους πληρώσουμε μέρος των χρωστούμενων. Μετά βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διαμαρτυρήθηκε “πολύ θυμωμένος και ενοχλημένος” λέγοντας τα παρακάτω: 

Νυχτερινή «βόμβα» από την κυβέρνηση: Απαράδεκτη στάση από την τρόικα

 
Σκληρή απάντηση στην τρόικα, που απαίτησε ιδιωτικοποιήσεις 50 δισ. ευρώ ως το 2015 δόθηκε τα ξημερώματα με γραπτή κυβερνητική ανακοίνωση. Παράλληλα την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ζήτησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου των επικεφαλής της τρόικας.