Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Σε ποιούς ανήκει η Ελλάδα;

Η απόφαση του Δ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον αντισυνταγματικό και παράνομο τρόπο που εκχωρήθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς, με ψήφους 7-0, ήταν ένας πραγματικός κόλαφος για τους εθνομηδενιστές κυβερνήτες μας και τα αριστερά ρετάλια τους.
Το Σ.τ.Ε. συνθλίβει τις μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι... με τον νόμο αυτό «αποσυντίθεται η έννοια του έθνους», ότι «το Σύνταγμα μεριμνεί να διαφυλάξει την εθνική ομοιογένεια του κράτους και δια της θεσπίσεως δικαίου ιθαγένειας, του οποίου οι ρυθμίσεις εβασίζοντο στο σταθερό κριτήριο του “δικαίου του αίματος” (ius sanguinis), δηλαδή την καταγωγή από Έλληνες γονείς». Συνεχίζει λέγοντας ότι ο νόμος του ΠΑΣΟΚ δεν λαμβάνει υπόψη του την «ουσιαστική προϋπόθεση του δεσμού προς το ελληνικό έθνος του αιτούντος την πολιτογράφηση αλλοδαπού και την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως».
Τελικώς, υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα, παραφράζοντας το γνωστό ρητό. Όπως θυμάμαι και πολύ καλά τις αγορεύσεις του Μάκη Βορίδη και του Θάνου Πλεύρη στην βουλή περί της αντισυνταγματικότητος του νόμου, την ώρα που η Ν.Δ. δυστυχώς κώφευε, αντί να συνδράμει την δικαιωθείσα θέση του ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα, που κρύβονται οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που το υπέγραψαν, οι βουλευτές του που το ψήφισαν και τα αριστερά ρετάλια τους που το υποστήριζαν δημοσίως;
Έγραψε χαρακτηριστικά ο Θέμος Αναστασιάδης: «Όταν το Σ.τ.Ε. βγάζει αποφάσεις που παγώνουν ολόκληρα αναπτυξιακά έργα για να μην πειραχθεί ένα δεντράκι είναι καλό και άγιο για την προοδευτική υποκριτική αριστερά. Τώρα που πήρε την άκρως σημαντική ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ να μην επιτραπεί η ΨΗΦΟΣ των αλλοδαπών στις εκλογές, χάριν της εθνικής ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ, το λένε αντιδραστικό και φασιστικό».
Ευκαιρίας δοθείσης, καλό είναι κάποιοι να κατανοήσουν την ουσία και την έννοια του έθνους. Από την εποχή του Ηροδότου το έθνος έχει 4 παραμέτρους: όμαιμον, ομόθρησκο, ομόγλωσσο και ομότροπο. Το έθνος λοιπόν δεν είναι το άθροισμα διαφορετικών φυλετικών ομάδων (πληθυσμών) που απλώς διαβιούν στον ίδιο χώρο ή κράτος και μοιράζονται την ίδια στέγη.
Το έθνος είναι κοινότητα καταγωγής, πολιτισμού και πεπρωμένου. Ειδικά για εμάς τους Έλληνες, που ήμασταν ανέκαθεν μία μονοεθνική, μονοθρησκευτική και μονοπολιτιστική κοινότητα. Ακόμη και τότε που βρισκόμασταν υπό κατοχή. Ο John Fonte, στέλεχος του Hudson institiute, γράφει δηκτικά: η ενότητα ενός έθνους εδράζεται στην κοινή καταγωγή, όχι στο κοινό διαβατήριο!
Δεν έχω καμία απαίτηση από τον κ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά να υπερασπισθεί την «εθνική ομοιογένεια». Τους είναι άγνωστες και οι δύο λέξεις. Για αυτούς υπάρχει μόνο ο πολύ-πολιτισμός, τα δικαιώματα των μεταναστών, τα gay rights, η παγκόσμια διακυβέρνηση, κοκ.
Ο Γ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. έδωσαν μεγάλη μάχη για να μην περάσει το λαθρονομοσχέδιο. Η Ν.Δ. ακολούθησε. Σήμερα πρέπει να οικοδομηθεί ένα αρραγές εθνικό μέτωπο για να ανατραπεί, έχοντας στο μυαλό μας την κυβερνητική προοπτική. Η οποία περνάει μόνο μέσα από την συγκυβέρνηση Ν.Δ. & ΛΑ.Ο.Σ. Όλα τα άλλα, απλώς επιτρέπουν στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνάει ανενόχλητο, περνώντας αυτά τα εθνοκτόνα νομοσχέδια.

Υ.Γ. Με τη δημοσίευση της αποφάσεως, τα κόμματα της αριστεράς άρχισαν τις συνήθεις ύβρεις και απειλές. Στην Γερμανία και την Αυστρία, που τα Συνταγματικά τους Δικαστήρια αποφάνθηκαν κατά της ψήφου των μεταναστών, θα ήταν αδιανόητο πολιτικοί και κόμματα να υβρίσουν τους δικαστές. Στην Ελλάδα της αριστερής ψευδομαγκιάς όμως όλα είναι επιτρεπτά. Ακόμη και η πολιτική αλητεία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.