Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ MAΣ!!

Βαγγέλας : Δική του κατηγορία βλακείας έχει θεσπίσει ο βουβουζέλος. Μιλάμε για ένα δίδυμο αντιπάλων (με τον Γιωργάκη ντε) που εξελίχθηκε σε γιγαντομαχία τύπου ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος.
Δύο φορές τον έσωσε τον Γιωργάκη μία το 2007 μετά την επίθεση που του έκανε το βράδυ των εκλογών,με αποτέλεσμα ο κόσμος να ξεχάσει τον βλάκα Γιωργάκη και να τιμωρήσει τον πανίβλακα χοντρό.

Αυτό δεν του έγινε μάθημα ώστε να αποφύγει μελλοντικές βλακείες και τον έσωσε για δεύτερη φορά (πλέον ο Γιώργος έψαχνε για ελικόπτερο) όταν ανέλαβε το θανατηφόρο υπουργείο για να πάρει και το πολυπόθητο δακτυλίδι της διαδοχής. Το "φουσκωτό" σώζει τον "κωπηλάτη" Τζέφρι. Τον "δούλεψε" ο Τζέφρι δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο γνωστός Τζέφρι ο άεργος γιος της Μάργκαρετ.
Το "μαλάκιο" με το κολάν. 


Ένα από τα χαρακτηριστικά των βλακών είναι ότι δεν "εκπαιδεύονται" από τις εμπειρίες τους δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Τέτοιος είναι και ο Βενιζέλος. 
Ο Βενιζέλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση,δεν είναι αυτό το οποίο φαίνεται και σίγουρα δεν είναι αυτό το οποίο θα ήθελε και ο ίδιος να είναι.

Κατ’ αρχήν δεν είναι ο ηγέτης, που έχει φυσικά χαρακτηριστικά ηγέτη.
Ο Βενιζέλος είναι γεννημένος δικηγόρος, προσοχή "Δικηγόρος", όχι "νομικός". Η έννοια του "δικηγόρου" συνδέεται με συμπεριφορές, ενώ η έννοια του "νομικού" συνδέεται με γνώσεις και ικανότητες. Ο Βενιζέλος είναι γεννημένος δικηγόρος.

Εκπαιδευμένος ως δικηγόρος —όπως ήταν—"κατέβηκε" στην Αθήνα να παραστήσει τον παράγοντα.

 Ο πεθερός (ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ) συνεννοήθηκε με τον Λαμπράκη και έτσι κάποιοι ισχυροί παράγοντες της εξουσίας περίμεναν τον χοντρό του Βαρδάρη στην πρωτεύουσα. Πάντα κάποιοι φροντίζουν να παίρνουν τηλέφωνο, για να μην μένει στην απ’ έξω το φαγανό "παιδί". Αυτήν την επιτυχία τη διαχειρίζεται εύκολα, γιατί ακριβώς είναι δικηγόρος. 
Απλά τη διαχειρίζεται με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση από έναν κοινό δικηγόρο, ο οποίος δεν είναι "γαμπρός". 

Ο Βενιζέλος έχει μια απλή ευφράδεια λόγου και αυτή είναι που τον διακρίνει.

Είναι ρήτορας της "τάβλας" έξυπνος του τραπεζιού.
Αυτό είναι το "θαύμα" του Βενιζέλου. Μπορεί να "υπνωτίσει" τον αντίπαλό του,να τον κάνει να ξεχάσει το θέμα της συζήτησης και να κερδίσει εντυπώσεις από καλά επιλεγμένες —για λόγους εντυπωσιασμού— λέξεις ή προτάσεις.

Η τεχνική του λόγου —η ομιλία δηλαδή— είναι η "κορνίζα" ενός πίνακα, που είναι η σκέψη. Ιδανικό είναι η τέλεια σκέψη να πλαισιώνεται από τέλειο λόγο, όπως ιδανικό είναι ένας καλός πίνακας να πλαισιώνεται από μια καλή κορνίζα. 

Τι γίνεται όμως, όταν..

αυτά τα δύο δεν συνεργάζονται; Τι γίνεται, για παράδειγμα, όταν έχουμε έναν τέλειο πίνακα και μια κακή κορνίζα να τον πλαισιώνει; Τίποτε σημαντικό, εφόσον ο πίνακας είναι αυτός που αξίζει. Απλά αδικείται, χωρίς να χάνει το μεγαλείο του.
Η Τζοκόντα θα παραμένει Τζοκόντα και χωρίς καθόλου κορνίζα. Σε ρολό να σου τη δείξουν και πάλι θα τη θαυμάσεις. Το αντίθετο όμως είναι τραγικό. Να έχουμε μια εξαιρετικής αισθητικής κορνίζα και έναν πίνακα της πλάκας. Μια κορνίζα, για παράδειγμα, βαριάς βυζαντινής τεχνοτροπίας και έναν πίνακα με μια μουντζούρα. 

Εδώ δεν μιλάμε για απλό πρόβλημα , μιλάμε για καραγκιοζιλίκι.
Σ' αυτήν τη δεύτερη περίπτωση ανήκει ο Βενιζέλος. Μιλάει εξαιρετικά, αλλά ποτέ δεν μας είπε οτιδήποτε, το οποίο να είναι "εξαιρετικό" ποτέ.Τα παράσιτα θα έχουν το τέλος που τους αρμόζει και ο Βενιζέλος είναι ένα τέτοιο παράσιτο άχρηστο, πολυδάπανο, παράνομο και "στρογγυλό". Αέρας κοπανιστός που απλά βρομάει.

Ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. 
Μας πρόδωσε ως Λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του. Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά "φρέσκος" για ν' αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση. 
Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν' αναλάβει την Πρωθυπουργία, υπέγραψε "υποθήκες" εις βάρος του ελληνικού λαού.
Είναι επικίνδυνος, γιατί είναι αυτός, ο οποίος με την πρωθυπουργική εξουσία μπορεί να δώσει "νομιμότητα" σε όλα τα εγκλήματα που έκανε ο προκάτοχός του.
 Όμως, πάνω απ' όλα είναι επικίνδυνος, γιατί "παραμυθιάζει" τους Έλληνες.
Ο Σαμαράς δεν διαφέρει σε τίποτε από τον ατάλαντο γιο της Μαργαρίτας. Την ίδια πορεία έχουν άλλωστε. Μετά από έναν διασκεδαστικό κύκλο σπουδών σε ανύπαρκτα επιστημονικά αντικείμενα "επέστρεψαν" καί οι δύο στα οικογενειακά τους "μαγαζιά". 
Η περίπτωση του Σαμαρά ήταν λίγο ιδιόμορφη, γιατί οι γονείς του είχαν την αφέλεια να τον στείλουν στις ΗΠΑ να γίνει γιατρός, σαν τον πατέρα του. Όμως, ο γιατρός είναι επιστήμονας και ο Αντωνάκης δεν είχε κανέναν λόγο να κοπιάσει και να γίνει τέτοιος.
Στράφηκε προς τις "επιστήμες" της κοινωνικής διαχείρισης και "ευαισθησίας" ,τις "επιστήμες" των τίποτε και της χολέρας .Δυστυχώς, άλλους οι κακές συναναστροφές τούς καταστρέφουν και άλλους τούς κάνουν Πρωθυπουργούς. Σε μερικά σημεία μάλιστα υπερέχει και του ίδιου του Γιωργάκη.




Από 27 χρονών ο Σαμαράς είναι βουλευτής. Σε ηλικία τέτοια, που τα παιδιά των Ελλήνων ακόμα τρέχουν για σπουδές και ζουν με το χαρτζιλίκι του ντελίβερι, ο Αντωνάκης ο τενίστας ήταν ήδη βουλευτής .
Σε ηλικία 38 ετών είχε είδη εξασφαλίσει ακόμα και τη σύνταξή του. Είχε προλάβει να γίνει καί Υπουργός Οικονομικών καί Υπουργός Εξωτερικών. 
Σε ποιανού κυβέρνηση; Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη .Στην κυβέρνηση του Δρακουμέλ .
Στην Κυβέρνηση του Εφιάλτη, ο οποίος στην πραγματικότητα έβαλε τα "θεμέλια", για να μας φέρει στο σημείο όπου βρισκόμαστε σήμερα .
Νούμερο 2 στην πιο "βρόμικη" κυβέρνηση της μεταπολίτευσης .Στην κυβέρνηση εκείνη, που πρώτη απʼ όλες παρέδωσε τον ΟΤΕ στη γερμανική Siemens .
Στην κυβέρνηση εκείνη, που με το "καλημέρα" ξεκοκάλισε την ΑΓΕΤ.Μάς τον είχαν "φορτώσει" με την υποχρέωση να τον ταΐζουμε από τότε που υπάρχει. Γιατί; Γιατί δεν ήταν ένας κοινός Έλληνας, όπως οι υπόλοιποι Έλληνες .


Ήταν "εκλεκτός", ως απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών . Από τους πιο "εκλεκτούς", αν σκεφτεί κάποιος ότι είναι εγγονός των ιδρυτών του(του μεγάλου εθνικού ευεργέτη Μπενάκη) και βέβαια αδελφός του προέδρου των αποφοίτων τού Κολεγίου.
Συμμαθητής, ομοϊδεάτης και "ομοτράπεζος" όχι μόνον του προδότη Πρωθυπουργού του Μνημονίου, αλλά και του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, ως Υπουργός Οικονομικών, υπέγραψε αυτό το Μνημόνιο και την "κατοχή" της πατρίδας μας. Είναι επίσημο μέλος του Αμερικανικού Οικονομικού Οργανισμού και της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρίας.
 Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Σαμαράς όχι μόνον δεν αποτελεί λύση του σημερινού προβλήματος, αλλά είναι μέρος αυτού του προβλήματος.
Ενός προβλήματος ξενόδουλων "Κωλέτηδων", οι οποίοι κυβερνούν το κράτος, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων χορηγών τους και όχι των Ελλήνων .


Αυτή είναι Ελλάδα των προδοτών του Κολεγίου .
Η Ελλάδα, που την οικονομία της την είχε αναλάβει ένας "συνταγματολόγος" και την αναμόρφωση του Συντάγματος θέλει να την αναλάβει ένας "οικονομολόγος" .
Η Ελλάδα του προδότη Παπανδρέου και του συνενόχου του Αντωνάκη, ο οποίος, αν δεν προσέξει, μπορεί να εμφανιστεί ως Πραξικοπηματίας και να σταθεί στο ίδιο εδώλιο με τον συμμαθητή και κολλητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.