Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Οι κρατικοδίαιτοι υβριστές της πατρίδας.

 olympiada

Τελικά γίναμε ένα έθνος που ταξιδεύει όπως ο τιτανικός, γεμάτος κοπρίτες, σε μια θάλασσα από σκατά..
Τι έγινε ρε παιδιά, από που προέκυψαν τόσοι υβριστές της ελληνικής κοινωνίας και τι αλήθεια επιδιώκουν με αυτές τους τις σκατοκουβέντες;
Ο ένας μας βλέπει μέσα στα σκατά, ο άλλος μας βλέπει ως τιτανικό, ο άλλος μας βλέπει ως κοπρίτες!!

Τελικά γίναμε ένα έθνος που ταξιδεύει όπως ο τιτανικός, γεμάτος κοπρίτες, σε μια θάλασσα γεμάτη σκατά.
Μμμμμμμ Κάτι μου όμως μου λείπει για να συμπληρωθεί πλήρως το πάζλ. Κάτι λείπει !
Μμμμμμμ. Έχουμε τον τιτανικό, την θάλασσα με τα σκατά και τους κοπρίτες μέσα στον τιτανικό. Μμμμμμμ. Κάτι μου λείπει. Κάτι μου λείπει.
Τι, μπορεί ο τιτανικός να βγήκε στην θάλασσα με τα σκατά, χωρίς καπετάνιο;
Γιατί δεν γίνεται αναφορά στον καπετάνιο;
Τι έγινε δηλαδή τρελάθηκε ο Ελληνικός λαός (οι κοπρίτες) μπήκαν στην θάλασσα με τα σκατά πάνω σε ένα...
τιτανικό, χωρίς καπετάνιο;
Όχι βέβαια. Όχι. Στο καράβι που μπήκαν οι Έλληνες είχαν προσλάβει καπετάνιο, με το επιτελείο του, που του είχαν αναθέσει την ευθύνη του ταξιδιού τους, από καθαρές, ήρεμες και ασφαλείς θάλασσες.
Το πρόβλημα προέκυψε γιατί ο καπετάνιος και το επιτελείο του έχασαν τον προορισμό του σκάφους. Ήταν δηλαδή ανίκανοι ως ηγέτες του πλοίου, ως κυβερνήτες της Ελλάδος εν προκειμένω.
Κύριοι της κυβέρνησης, Κύριοι αξιωματούχοι , εσείς είστε και τα σκατά και οι κοπρίτες. Στα δικά σας σκατά ρίξατε τον ελληνικό λαό και τώρα τρέμετε, τρέμετε μην τυχόν και συνειδητοποίηση ο λαός που τον οδηγήσατε.
Πως λέμε, φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης, σε αυτό αποσκοπούν οι φωνές και οι βρισιές σας.
Δεν μπορεί να έχει ευθύνη ο αγρότης που κόστισε το σκέπαστρο Καλατράβα 130 Εκατομμύρια Ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζουν 18 μικρά νοσοκομεία όπως της Πάρου.
Δεν μπορεί να έχει ευθύνη ο δάσκαλος που πληρώσαμε για τα δημόσια έργα, έξι φορές περισσότερα, από την πραγματική τους αξία.
Δεν μπορεί να έχει ευθύνη ο παππούς μου, γιατί η παραγωγή σταφίδας έπεσε από102.000 τόνους το 1983, σε 8.000 τόνους σήμερα
Δεν μπορεί να έχει ευθύνη ο περιπτεράς στην ομόνοια, που γέμισε η Ελλάδα λαθρομετανάστες, ανεξέλεγκτα, χωρίς οργάνωση, χωρίς στόχο. Αλήθεια υπάρχει κανείς να μας πει, πόσους θέλουμε, γιατί τους θέλουμε, και από που τους θέλουμε;
Δεν μπορεί να έχει ευθύνη ο γιατρός που τα φάρμακα κοστολογούνται στην Ελλάδα πέντε, η δέκα φορές πάνω, από την πραγματική τους αξία.
Κύριοι της Κυβέρνησης. Τις εκάστοτε Κυβέρνησης. Εσείς είστε οι σκατοπαραγωγοί. Εσείς μετατρέψατε την Ελλάδα σε τιτανικό. Όσο για τα σκατά πουμυρίζετε ο Στροσκάν, είναι τα δικά σας σκατά, από τους δικούς σας πισινούς, γιατί εσείς συχνωτίζεστε μαζί του και άκουσε την μυρουδιά.
Οι Έλληνες, χρόνια τώρα εκλέγουν Κυβερνήσεις. Κυβερνήσεις οι οποίες ήταν υπεύθυνες τον καθορισμό της πορείας του έθνους. Αυτές όμως οι Κυβερνήσεις ήταν ολίγον από όλα, και τίποτα από όλα. Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας τομέας του Ελληνικού Κράτους ο οποίος να έχει μπει σε μια σωστή τροχιά;
Τι να σκεφτώ. Την εκπαίδευση; Το οδικό μας δίκτυο; Τα επιστημονικά επιτεύγματα των πανεπιστημίων μας; Την βιομηχανική μας παραγωγή; Την αγροτική μας παραγωγή; Μήπως αλήθεια λύθηκε το πρόβλημα των σκουπιδιών; Της ανακύκλωσης; Τηςυπογεννητικότητας; Τι. Να αναφέρω τις νέες τεχνολογίες, τα δίκτυα; Αλήθεια υπάρχει έστω ένας τομέας που να πρωτοπορούμε, εκτός από τις εκτρώσεις, την παχυσαρκία, και τα τροχαία; Και που είστε μην σπεύσετε να δικαιολογηθείτε ότι δεν έχετε ευθύνη για τον τεράστιο αριθμό εκτρώσεων, η για την παχυσαρκία.
Πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο θα κατηγορηθούν, από τον πολιτικοδημοσιογραφικό συρφετό που κυβερνά την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, οι κάτοικοι του Καστελόριζου για την μη οριοθέτηση της ΑΟΖ.
Είστε οι κυβερνόντες.
Είστε η εξουσία. Εσείς που τα τελευταία 30 τουλάχιστον χρόνια κάθεστε, η περάσατε από τα έδρανα της Βουλής.
Είστε αυτοί που θα έπρεπε να διδάσκουν τον λαό, για το σωστό, το λάθος, το καλό, η και το κακό αν χρειαστεί.
Που χρόνος όμως για αυτά. Για εσάς άλλα ήτανε και είναι τα σπουδαία. Άλλα ! Άλλα ποιό οικία προς το προσωπικό σας συμφέρον, και μόνον αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.