Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η πολιτική γελοιότητα έχει φτάσει πλέον στα όρια της πολιτικής αλητείας!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Μάλλον ήρθε η ώρα να ζητήσουμε από τους εταίρους και "φίλους" μας Ευρωπαίους εκτός από την οικονομική "τοκογλυφική" τους βοήθεια να μας στείλουν και ψυχιάτρους μπας και μπορέσουν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα όσα ακούμε, βλέπουμε και βιώνουμε τον τελευταίο καιρό!
Ναι φίλες/οι ζούμε στην εποχή όπου το λογικό και το αυτονόητο φαντάζει παράλογο και το παράλογο φαντάζει λογικό και αυτονόητο!
Ο μεν κ. Παπανδρέου δηλώνει ότι μας έσωσε ... εξαθλιώνοντας μας ενώ ο κ. Σαμαράς λέει ότι δεν συγκυβερνά αλλά διέγραψε όσους δεν ψηφίσαν το 2ο μνημόνιο το οποίο νομιμοποίησε εκ των υστέρων το 1ο που όπως είναι γνωστό καταψήφισε πέρσι η Ν.Δ διαγράφοντας αυτήν που το ψήφισε δηλ. την κ. Μπακογιάννη η οποία να πούμε (μια και το'φερε η κουβέντα) ότι κρατάει ως επώνυμο, το επώνυμο του δολοφονηθέντος πριν χρόνια συζύγου της ενώ έχει πάψει προ πολλού να είναι η χήρα του ... αφούι παντρεύτηκε τον κ. Ισίδωρο Κούβελο!!!!!!(αλήθεια υπάρχει νομοθεσία που το επιτρέπει αυτό ή λειτουργεί όπως οι καλλιτέχνες;)
Ο ένας αντιπρόεδρος ο λεγόμενος και Οτσαλοφάγος δηλώνει ότι είναι μαλάκες όσοι τον ψήφισαν (γιατί δεν κατάλαβαν ίσως το πόσο άχρηστος είναι) και ότι τα φάγαμε μαζί (αλλά τώρα πεινάμε χώρια) ενώ ο άλλος γνωστός και ως Μπένυ μας χαρατσώνει πουλώντας μας αντριλίκι και απειλές ενώ στέκεται προσοχή (σαν ξεπουπουλιασμένη κότα τρώγοντας ενίοτε και συμβολικές ντοσιοκαρπαζιές) μπροστά στο αδερφάτο και τα αντρογύναια της Ευρώπης!
Ο κ. Χρυσοχοϊδης διεκδικεί την αρχηγία του (απο)κόμματος (όπως το κατήντησαν) ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας ότι δεν ήξερε τι ψήφιζε γιατί παρήγαγε έργο στο υπουργείο του (αν κάποιος είδε ή κατάλαβε κάτι να μας το πει) και δεν προλάβαινε να διαβάσει αλλά ούτε και να ακούσει περί τίνος πρόκειται ενώ ο άλλος υποψήφιος ο κ. Παπουτσής  επονομαζόμενος και Κερατοηττημένος αλλά και “ψεκαστής” του διαμαρτυρομένου πλήθους παραιτήθηκε συμβολικά (από το Υπουργείο Πάταξης και Ξυλοδαρμού του Πολίτη) την Καθαρά Δευτέρα θεωρώντας ότι με την έναρξη της Σαρακοστής θα εξαγνιστεί στην συνείδηση και την μνήμη του Ελληνικού λαού.
Ο κ. Καρατζαφέρης ή κωλοτούμπας αφού συμμετείχε στο διορισμό του τραπεζοεισπράκτωρα των Βρυξελών ως Πρωθυπουργού (μάλιστα μέλη του κόμματος τους ανέλαβαν υπουργικές θέσεις) τώρα διαρρηγνύει τα ιμάτια του με κροκοδείλια δάκρυα στα τηλεπαράθυρα καταγγέλλοντας τους μέχρι πρότινος συνεταίρους του!
Ο πρόεδρος ο κ. Παπούλιας μετά από τόσα χρόνια (λογαριάστε πόσα έχει βάλει στην άκρη) αποποιήθηκε του μισθού του (μπας και μπορέσεις να γλυτώσει τα γιούχα αν τελικά τολμήσει και βγει στην παρέλασει της 25ης Μαρτίου) και μετά ξαναβυθίστηκε στην ύποπτη σιωπή του από την οποία όπως είναι γνωστό βγαίνει όταν είναι να πει διάφορες νουθεσίες για να αποδεχτούμε τις επιλογές των ξεπουλημένων της Βουλής που υποτίθεται ότι προΐσταται σαν ανώτατος άρχων αλλά και ως θεματοφύλακας του Συντάγματος και των συμφερόντων μας!.      
Οι Αριστεροί κάτι προσπαθούν αφού καταγγέλλουν και διοργανώνουν συλλαλητήρια αλλά εξακολουθούν να είναι διασπασμένοι και το κυριότερο να μην παραιτούνται από την Βουλή για να προκαλέσουν άμεσα εκλογές ρίχνοντας έτσι νερό στο μύλο του δικομματισμού για τον οποίο οι δύο συμμαθητές ονειρεύονται πρωτιές, αυτοδυναμίες και συγκυβερνήσεις αν χρειαστεί! (όταν έρθει η ώρα ... να μη ξεχάσουμε ότι και ο κ. Γιούνγκερ μας διέταξε να τους ψηφίσουμε)
Φαύλος κύκλος πολιτικής γελοιότητας που έχει φτάσει πλέον στα όρια της πολιτικής αλητείας την οποία πατρονάρουν οι μεγαλόσχημοι δημοσιοκάφροι ή και ξερόλες οι οποίοι αβαντάρουν αυτή την "Πολιτική Μαφία" παραπληροφορώντας και τρομοκρατώντας από το πρωί μέχρι το βράδυ ένα ολόκληρο λαό!
Φίλες/οι η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη μια και το σχέδιο ήταν καλοστημένο και καλά οργανωμένο αλλά πιστεύω ότι εμείς …  οι απλοί, οι φιλήσυχοι, οι άβουλοι (μέχρι τώρα) ... δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας κουβέντα και είμαι σίγουρος ότι έρχεται η ώρα να την πούμε και τότε «ουαί κι αλίμονο» σε όλους αυτούς που μας κορόιδεψαν, μας λοιδώρησαν και μας πρόδωσαν!!!        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.