Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση.... για γέλια

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η απάντηση του υπουργού προστασίας εργολάβων κου Παπουτσή. Διαβάζουμε απ' το άρθρο της Καθημερινής:
"Όσο συνεχίζονται επεισόδια και απειλούνται περιουσίες η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παραμένει στην Κερατέα". Απ' ότι φαίνεται λοιπόν ο κος Παπουτσής δεν ξέρει που βρίσκεται η Κερατέα! Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι είναι 40 χμ απ' την Αθήνα. Δεν απειλούνται "περιουσίες" παρά ΜΟΝΟ αυτές τον κατοίκων απ' τους αστυνομικούς. Δεν είναι Αθήνα κύριε Παπουτσή που στις διαδηλώσεις "κάποιοι" τα σπάνε και μετά κατηγορούμε τους "γνωστούς άγνωστους". Δεν έχουμε αναρχικούς ούτε ταραχοποιά στοιχεία που απειλούν τις περιουσίες των κατοίκων. Οι περιουσίες απειλούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ' την παρουσία των ΜΑΤ.

Η παρουσία των ΜΑΤ κρατά τους κατοίκους στο μπλόκο και έχει επιφέρει ΜΕΓΑΛΗ ζημιά στις επιχειρήσεις που βρίσκονται επί της Λαυρίου. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάνε να περιποιηθούν τα κτήματά τους. Επίσης σύμφωνα με τα ΑΣΥΣΤΟΛΑ ψεύδη τα οποία εξαπολύει λέει ότι η πρόσβαση των κατοίκων στις περιουσίες τους επιτρέπεται! Κύριε υπουργέ ΒΓΕΙΤΕ επιτέλους απ' το λήθαργο και το ωραίο σας γραφειάκι και ανακαλύψτε την πραγματικότητα! Τα ΜΑΤ σπάσανε ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα δημόσια ΚΑΙ Ι.Χ. Και μετά μάλιστα μας λένε με περισσή ΜΑΓΚΙΑ: "Να κάνετε καταγγελία στον εισαγγελέα κύριοι." Και βέβαια εμείς ξέρουμε ποιον εισαγγελέα: Αυτόν που περιμένει "πολιτική εντολή" για να εφαρμόσει αποφάσεις δικαστηρίων!

Ύστερα λέει ότι: «δυστυχώς η παρουσία της στην περιοχή είναι προϋπόθεση για την διασφάλιση απρόσκοπτης ειρηνικής συμβίωσης» ειρηνικής συμβίωσης ΠΟΙΩΝ κύριε υπουργέ; Σιγά δηλαδή να καταλάβουμε. Να συμβιώσουμε οι Κερατιώτες μεταξύ μας; Μια χαρά συμβιώναμε μέχρι που στείλατε τους μπράβους σας!!! Αμ το άλλο; «η Αστυνομία, ως μη όφειλε, παίζει και τον ρόλο του τοπικού διαμεσολαβητή για να αποφεύγονται κάθε βράδυ συγκρούσεις» Και ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: Διαμεσολαβητή ανάμεσα σε ΠΟΙΟΥΣ; Συγκρούσεις ανάμεσα σε ΠΟΙΟΥΣ; Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να συμβιώσουμε και αυτοί που διαμεσολαβείτε; Έχετε καταλάβει καθόλου ποιοι και γιατί διαμαρτύρονται; Έχετε καταλάβει ότι η παρουσία της αστυνομίας συντηρεί το μπλόκο των κατοίκων; Κύριε Παπουτσή ή ζείτε ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ή σας κρατάνε ανενημέρωτο οι υφιστάμενοί σας!

ΕΛΠΙΖΩ (αλλά αμφιβάλλω) να συμβαίνει το δεύτερο, να ανακαλέσετε ΟΛΑ τα ατοπήματα διότι γελοιοποιείτε τον εαυτό σας. Και αν φταίνε οι υφιστάμενοί σας γι' αυτό πρέπει να επιληφθείτε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! Το 2ο δελτίο τύπου της ΠΟΑΣΥ με το οποίο συμφωνούμε σε γενικές γραμμές εκτός από 2-3 σημεία (όπου λένε για ΧΥΤΥ και για απρόκλητες επιθέσεις) έχει δίκιο σε ένα πράγμα: Αν συνεχιστεί η συγκρουσιακή κατάσταση των κατοίκων με την αστυνομία υπονομεύεται η έννομη τάξη! Και πως να μην υπονομεύεται όταν οι εισαγγελείς περιμένουν "πολιτική εντολή" για να εφαρμόσουν δικαστική απόφαση που θέτει ΠΑΡΑΝΟΜΗ την παρουσία των ΜΑΤ στο σημείο! Εμείς εδώ στην Κερατέα με τα όσα έχουμε δει και έχουμε ζήσει έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στην έννομη τάξη! Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για ΑΜΕΣΗ αποχώρηση των ΜΑΤ και διαψεύστε μας!

Κύριε Παπουτσή σταματήστε επιτέλους να ψεύδεστε ακούσια ή εκούσια, ενημερωθείτε για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γίνεται στην Κερατέα και γίνετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπουργός προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ και όχι των ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.