Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Τράγκας: Ετοιμαστείτε για πόλεμο!

Του Γιώργου Τράγκα

Ετοιμαστείτε για πόλεμο!

Ετοιμαστείτε για μεγάλες κινητοποιήσεις και ανυποχώρητους αγώνες. Ξεκολλήστε από τις ετικέτες του «δεξιού» ή του «αριστερού».

Οι γερμανοί, οι τροϊκανοί, οι διεθνείς τοκογλύφοι, επιτίθενται με μίσος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Θέλουν να «σαπίσει» η Δημοκρατία μας και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί μας.

Επιδιώκουν τη πλήρη αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος και των αρμών της δημοκρατίας μας.
Είναι τόσο βίαιοι και βάρβαροι και ανήθικοι, που ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε «βίαιη» την περίφημη δημοσιονομική προσαρμογή που επιδιώκουν, αγνοώντας τους χιλιάδες νεκρούς που αφήνουν πίσω τους κάθε μέρα στην ελληνική επικράτεια. Έχουν φτάσει πλέον στο σημείο να ορίζουν και τις αναπνοές των ελλήνων, τους οποίους αφενός ξεζουμίζουν και συνθλίβουν οικονομικά, αφετέρου κατασυκοφαντούν, με τη συνεργασία των... «παπαγάλων» της κατοχής.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο. Για συνεχείς κινητοποιήσεις και γιγαντιαίες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Όλος ο ευρωπαϊκός νότος είναι εξεγερμένος και αυτό πρέπει να κορυφωθεί στην περιοχή μας και να γίνει αντιληπτό σε όλη την Ευρώπη που κηδεμονεύουν οι… Ούνοι! Σήμερα Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε το CRASH!
Σ’ αυτό το τεύχος -μεταξύ άλλων -θα διαβάσετε, μία συνέντευξη που έχει δώσει η άλλοτε σύμβουλος του Χέλμουτ Κόλ, κ. Χέλερ, συγγραφέας του βιβλίου «Η Νονά». Στο βιβλίο αυτό, του οποίου αποσπάσματα δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το περιοδικό CRASH, η κ. Χέλερ, περιγράφει την Άγκελα Μέρκελ ως «λύκαινα του Βερολίνου», ένα «ψυχοπαθητικό άτομο», που ρίχνει το σύνθημα στην παρέα της «αγοράστε την Ευρώπη». Πρόκειται για μία συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία η συγγραφέας του βιβλίου αποκαλύπτει όλα τα βήματα και τη άνοδο της «ανήθικης Νονάς» από τη πρώτη μέρα που μπήκε στην πολιτική σκηνή. Η κ. που…» φωνάζει ότι ματώνει για τους Έλληνες»(!) χρησιμοποιεί μαφιόζικες μεθόδους για να πετύχει αυτά που επιδιώκει, έχει στενές σχέσεις με τραπεζίτες και εξολοθρεύει με δολοπλοκίες όλους τους αντιπάλους της. Αυτά δεν τα λέω εγώ τα λέει η κ. Χέλερ, που ήταν σύμβουλος του Χέλμουτ Κόλ και συνεργάστηκε επί σειρά ετών με την κ. Μέρκελ.

Στο CRASH που κυκλοφορεί, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος λύνει τη σιωπή του. Μία πολιτική συνέντευξη με συγκλονιστικά μηνύματα που θα συζητηθεί. Μην τη χάσετε..
Ετοιμαστείτε για πόλεμο. Μην εντάσσεστε στην «Δεξιά», ή στην «Αριστερά». Στοιχηθείτε σε έναν κοινό εθνικό αγώνα απέναντι στις δυνάμεις κατοχής που θέλουν να διαλύσουν το κοινωνικό ιστό μας και να «διαμελίσουν» την πατρίδα μας.

Σήμερα στο CRASH θα διαβάσετε  συγκλονιστικές αποκαλύψεις και παρασκήνιο για το πώς ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στην Ελλάδα διάφορα γερμανικά πολιτικά ιδρύματα με σκοπό να «διαχειριστούν» τους πόρους του ΕΣΠΑ που προορίζονται για την όποια … «ανάπτυξη» του πολύπαθου κράτους μας(!)

ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά στον αέρα, όλες οι λεπτομέρειες για το πώς ‘’δούλεψαν’’ πολιτικοί μας αλλά και τραπεζίτες, προκειμένου να δώσουν τον απαραίτητο χρόνο στις ξένες τράπεζες να ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ τα «τοξικά ελληνικά ομόλογα» για να τα φορτώσουν έπειτα στα ασφαλιστικά Ταμεία μας και στη συνέχεια να τα κουρέψουν με το PSI. Όλα αυτά, ενώ προηγουμένως, «κοίμιζαν» τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι «είναι έγκλημα οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους»!
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του CRASH, για πρώτη φορά θα διαβάσετε τα…. Μυστικά του Καλατράβα! Γιατί ακούγεται να τρίζει το στέγαστρο πάνω από τα χιλιάδες κεφάλια των θεατών. Έγγραφα ντοκουμέντα που θα προκαλέσουν σάλο!
ΕΠΙΣΗΣ: Θέλω να σας πω ότι από αυτό το τεύχος του CRASH, ξεκινάει τη συνεργασία του μαζί μας, ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφος Ανδρέας Ρουμελιώτης, με τη γνωστή στήλη του ‘’Facebook’’.

ΑΚΟΜΗ: Δημοσιεύουμε  αποκλειστική συνέντευξη του πρώην τσάρου της ιταλικής οικονομίας, Τζούλιο Τρεμόντι που επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον της Γερμανίας και της Γαλλίας για την πολιτική και τους χειρισμούς τους απέναντι στη χώρα μας. Σ’ αυτό το τεύχος μιλάνε και τα λένε έξω από τα δόντια: Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο εξ απορρήτων στενός συνεργάτης του Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, ο Πέτρος Τατούλης που… σέρνει στα δικαστήρια τον Προβόπουλο για υπεξαίρεση, ο Γιώργος Καρατζαφέρης που τα βάζει με όλους και με όλα  και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε μία συνέντευξη που θα ξαφνιάσει….
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!      








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.