Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σ' αγαπώ - Αντώνης Ρέμος Άλκηστις Πρωτοψάλτη

1 σχόλιο:

  1. http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_6396.html
    1)
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ .

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://kdrasi.files.wordpress.com/2011/02/den_plirono.jpg

    From HEIL GAP (or mind the GAP)
    Ακούσαμε τον κύριο Βενιζέλο , να περιγράφει , «ως δίκαιο » , το νέο τέλος επί των ακινήτων του κοσμάκη , καθώς προσπαθούσε απεγνωσμένα να πείσει την γριούλα συνταξιούχο και τον κάθε άνεργο , ώστε να του πληρώσουν « και αυτό χαράτσι»
    Ειλικρινά ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) , ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει τον κύριο Βενιζέλο , φυσικά ούτε και το περί δικαίου αίσθημα του .
    Κάποιος άλλος , ίσως να έλεγε , ότι ο παχύς υπουργός μας , του θύμισε τελειωμένο πρεζάκια , ο οποίος με τις πιο ανόητες δικαιολογίες , προσπαθεί να σου πάρει το τελευταίο σου ευρώ.
    Αλλά τώρα θα μου πείτε , πρεζάκια τετράπαχο σαν γουρούνα Νέας Ζηλανδίας ; Πάει ποτέ ;
    Όχι φυσικά .

    Δια τούτο λοιπόν , εγώ πιστεύω , ότι μάλλον ο σεβαστός μας υπουργός , φέρνει λίγο προς την γνωστή τηλε-παρουσιάστρια κυρία Αννίτα Πάνια .
    Και τούτο , λογω της κοινής ικανότητας των , στην εφεύρεση νέων λέξεων.
    Τώρα , βέβαια θα μου πείτε ότι η κυρία Πάνια , είναι μια τίμια καταξιωμένη επαγγελματίας που πλάθει τις λέξεις της απλώς για να διασκεδάζει τους καλεσμένους της , διότι πρωτίστως η κυρία Ανίτα Πάνια γνωρίζει πολύ καλά , ότι αυτό που κάνει είναι χιούμορ .
    Έλα όμως που ο κύριος Βενιζέλος , καθώς μπερδεύει τις λέξεις και τις έννοιες , επαναλαμβάνοντας κάθε τόσο και δυο τρία συνώνυμα της λέξεως που θα πει , πιστεύει ότι είναι πολύ εξυπνότερος από αυτό που τελικά είναι , και ότι στο τέλος θα καταφέρει να μας ξεγελάσει.

    Έλα επίσης που τo επιλεκτικό «περί δικαίου αίσθημα» του κυρίου υπουργού μας,
    προσκρούει στο συλλογικό ήθος και την αρετή ,

    Το ήθος συγγενεύει με τη σκέψη, δε συνδέεται όμως πάντοτε και με την «εγγραμματοσύνη» του ατόμου .
    «Στην αέναη πάλη του καλού με το αναπόφευκτο αλλά πιο αδύναμο κακό , πάντοτε το ήθος , ατομικό και συλλογικό αναδεικνύεται νικητής , αργότερα ή συντομότερα. »

    Και αλήθεια τι θα απαντήσει τώρα ο παχύς υπουργός μας , στον οικονομολόγο Kenneth Rogoff , ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στην FAZ , ότι ήταν «λάθος» ότι οι τράπεζες δεν χρησιμοποίησαν όλα τα χρήματα «bailout» που έχουν λάβει μέχρι σήμερα για την αύξηση του κεφαλαίου , αλλά αντιθέτως τα σπατάλησαν για πισίνες και μπόνους για τα “golden boys” και τους πελάτες τους.

    Και πως αλήθεια θα δικαιολογήσουν τα πράσινα κοράκια , αύριο στην βουλή , την κατασπάραξη της μεσαίας τάξης , καθώς θα ζητούν και νέα χαράτσια από τον Ελληνικό λαό , για να τα μεταβιβάσουν ξανά στις τράπεζες .
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00355/goldman-sachs_355863s.jpg

    Εδώ αποδεικνύεται πλέον σαφώς ότι ο Mr. Soros , έλεγε την αλήθεια , σε εκείνη την συνέντευξη του , πριν ένα χρόνο προς τους F.Times.
    http://www.eglimatikotita.gr/2010/12/george-soros-400.html

    Αλλά αυτό που θέλει να ρωτήσει ο HEIL GAP είναι γιατί αυτή η ανίκανη «κυβέρνηση για κλωτσιές» δεν έδωσε ποτέ λογαριασμό , ούτε έστω και έναν λογιστικό απολογισμό , στην βουλή , για το που πήγαν τα τόσα χρήματα των λεγόμενων διασώσεων των τραπεζών, τα “bailout”.

    Θα μου απαντήσετε όμως φίλοι μου , γιατί μήπως μας είχε δώσει κανένα λογαριασμό για τα αντίστοιχα ποσά που μας χρέωσε η Νέα Δημοκρατία ;

    Πάντως η κατάσταση γίνεται όλο και πιο τραγική στην χωρά μας .

    Σύμφωνα με τα νέα βάναυσα μέτρα, οι Ελληνίδες και Έλληνες συνταξιούχοι που έχουν εισόδημα λίγο περισσότερο από το επίπεδο των 4.000 € , θα πρέπει ΤΩΡΑ να πληρώσουν φόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.