Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Εμείς μπορούμε και πρέπει ...να τα αλλάξουμε όλα!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Σε λίγες ώρες θα μιλήσει ο λαός και θα δώσει την δική του απάντηση σε όλα όσα έγιναν ειδικά τον τελευταίο χρόνο …. για το καλό του!!!
Λένε ότι ο λαός είναι σοφός και η ετυμηγορία του πάντα η ορθή όμως επιτρέψτε μου να πω ότι αυτή την σοφία τα τελευταία χρόνια οι καιροσκόποι και δολοπλόκοι πολιτικάντηδες φρόντισαν ... με χίλια δυο τεχνάσματα να την αλλοιώσουν.
Ρουσφετολογικές προσλήψεις και συντεχνιακά προνόμια δημιούργησαν κομματικούς στρατούς, ενώ η ατιμωρησία από τα απλά έως τα πιο βαριά παραπτώματα που εξασφάλιζαν σε κάποιους οι υψηλές γνωριμίες, μας κατάντησαν ένα λαό του “Ωχ! δε βαριέσαι βρε αδερφέ εγώ να περνώ καλά και όλοι οι άλλοι ας πάνε να γ@@@@@@@ε!!!
Όλα αυτά δεν είναι ιδίωμα της φυλής μας όπως θέλουν κάποιοι να μας πείσουν αλλά αντιθέτως πιστεύω ότι αυτό που μας λείπει εδώ και χρόνια είναι οι φωτισμένοι (και τίμιοι)  ηγέτες αλλά και οι φωνές των πνευματικών ανθρώπων τους οποίους φρόντισαν οι σκοτεινοί αυτοί άνθρωποι να μπουκώσουν στο στόμα! …. για να τους καταστήσουν άφωνους!!!
Μας έφεραν την ελεύθερη τηλεόραση για να αλλοιώσουν τα πρότυπα της νεολαίας μας την οποία έκαναν να συνωστίζεται στις ακροάσεις για συμμετοχή στα διάφορα τηλεσκουπίδια τους. Η μορφή και η κατεύθυνση της παιδεία μας εδώ και χρόνια θέλει να κάνει τα παιδιά μας παπαγάλους για να μην υπάρχει κριτική σκέψη και αντίδραση στα πεπραγμένα τους και για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα εισήγαγαν και τον κομματικό τους καιροσκοπισμό και αλητεία ακόμα και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση!!! Μας έδωσαν υποτίθεται μπόλικη ενημέρωση η οποία όμως είναι κατευθυνόμενη και ραμμένη στα μέτρα των καναλαρχών και μεγαλοεκδοτών οι οποίοι διόλου τυχαία τυγχάνει να είναι οι μεγαλοεργολάβοι και  μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου!!!
Φίλες/οι τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά αλλά θα πρέπει όλοι μας να αντισταθούμε στους εκβιασμούς του τρομοκρατημένου πολιτικού συστήματος γιατί τα ψέματα τελείωσαν! Το βόλεμα ο ωχαδερφισμός και ίσως η παραπλάνηση μερικών από εμάς πρέπει να σταματήσει εδώ γιατί είμαστε πλέον υπόλογοι στα παιδιά μας και γενικά στη νεολαία μας για την Ελλάδα που θα τους παραδώσουμε.
Την Κυριακή ας μη τους κάνουμε το χατίρι και ας πούμε  “Όχι στην αποχή, στο άκυρο και στο λευκό”  μια και θα πρέπει το μήνυμα μας να είναι ξεκάθαρο και αποκομμένο από το κομματικό εκβιασμό ή συμφέρον. Ας γίνει η 7 Νοέμβρη η αφετηρία για έναν άλλο τρόπο σκέψης και λειτουργίας των προσώπων και των θεσμών!!!

Ας πιστέψουμε πλέον ότι εμείς μπορούμε και πρέπει να τα αλλάξουμε όλα!!!

2 σχόλια:

  1. Στις Δημοτικές εκλογές ξέρω και τη θα ψηφίσω και γιατί, στις περιφερειακές όμως δεν ξέρω ακόμα πως πρέπει να ψηφίσω. Να επιλέξω κόμμα; Να επιλέξω πρόσωπο; Να επιλέξω να διαμαρτυρηθώ; Ολα όσα ακουμε καθημερινά διχάζουν ή αποπροσανατολίζουν την σκέψη μας. Πολλές φορές έχουμε ψηφίσει με την πρόθεση να περάσουμε ένα μήνυμα, και μόνιμα το μεταφράζουν κατα το δοκούν.
    Σίγουρα πρέπει να ψηφίσω κάποιον που θα εμπιστεύομαι, που να έχει ξεχωρίσει για το έργο του και δεν θα έχει μελανά σημεία στο παρελθόν του. Και ποιός είναι αυτός ........ ειλικρινά ακόμα δεν γνωρίζω. Μιλάμε για κάποιον που θα διαχειρίζεται χρήματα, αποφάσεις, την καθημερινή μας ζωή, το παρόν, το μέλλον μας. Απ' την αλλη πλευρά η αντίθεση ή η αντίδραση ή η διαφωνία απλά και μόνη της δεν λέει κάτι, θέλω άμεσα να ακούσω λύσεις, θέλω άμεσα να ακούσω την αλήθεια, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα, ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
    Θέλω και εγώ όμως ψηφίζοντας να ακουστεί η φωνή μου. Θα τα πούμε την Κυριακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'αυτην την δυσκολη καμπη που βρισκεται η Πατριδα,θα ηταν σοφο να ξεχαστουν τα προσωπικα οφελη και οι εγωισμοι και ολοι αυτοι που γνωριζουν ....οι μορφωμενοι...και οι εμπειροι....αυτοι που διατεινονται πως ξερουν πως θα μπορεσουμε να ανακαμψουμε,ενωμενοι για χαρη της,για χαρη μας και των παιδιων μας,να βοηθησουν....να αποκτησουμε και παλι ΠΡΟΣΩΠΟ....Ας σταματησουν πια αυτες οι ανουσιες αντιπαραθεσεις......ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.