Αρθρογράφοι
Δ.Ιατρόπουλος | Α.Ανδριανόπουλος | Γ.Δελαστίκ | Δ.Γιαννακόπουλος | Γ.Πιπερόπουλος | Χ. Κλυνν | Ε.Ανδρικόπουλος | Δ.Κωνσταντάρας | Δ.Κοζάκης | Γ.Πρεβενιός | Θ.Νικολαϊδης | Παπά-Ηλίας | Δέσπω | Siglitiki | Σ.Κ | Μακελειό

Η σελίδα του πιο πιστού μας φίλου....

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Αλέξης» είναι το σύμβολο της ευρωπαϊκής νεολαίας «του 21ου αιώνα»...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Ο «Αλέξης» είναι το σύμβολο της ευρωπαϊκής νεολαίας «του 21ου αιώνα».Τιμή και δόξα στον πρώτο μάρτυρα του αιώνα μας! Η Ελλάδα χρειάζεται μια «Οικουμενική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ». Καμιά συνεργασία με αριστερο-δεξιούς τυχοδιώκτες! Κάθαρση και επιστροφή στις ρίζες της Δημοκρατίας, Αξιοκρατίας Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Το υπερ-επιτόκιο είναι η νέα μηχανή σκλαβοποίησης των λαών.!
Αθήνα – Παρίσι – Λονδίνο. Η νεολαία του 210υ αιώνα ορίζει το μέλλον της. Η νέα γενιά δείχνει το δρόμο της εξέγερσης! Αντισταθείτε σε μια Ευρώπη τύπου νέο-φασίστριας Μέρκελ! Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες και το «σκυλολόι τους», που πίνουν το αίμα του κοσμάκη με τα ληστρικά επιτόκια.
Η δολοφονία του Αλέξανδρου – Ανδρέα Γρηγορόπουλου άναψε την σπίθα στην κοινωνική πυριτιδαποθήκη που ήταν ήδη έτοιμη να εκραγεί. Επί ημέρες το κέντρο της Αθήνας έμοιαζε μα βομβαρδισμένο τοπίο και...
οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, που νόμιζε ότι είχε πρόσκαιρα διασωθεί!.
Είναι πλέον βέβαιο. Τίποτα δεν θα είναι, πλέον, ίδιο με το παρελθόν .Ο Δεκέμβρης του 2008 και ο Μάης του 1968 επέδρασαν στη δημοκρατικοποίηση της Ευρώπης με αντίστροφη ο καθένας κατεύθυνση (κέντρου – περιφέρειας).Το μήνυμα της εξέγερσης: «Όσοι ήθελαν να αφήσουν τους πολίτες έξω από τις πολιτικές εξελίξεις διαψεύστηκαν οικτρά, όπως θα ξαναδιαψευστούν μελλοντικά»!.
Το μέσον πληροφόρησης. Στον Μάη του 1968 ήταν το ραδιόφωνο και οι προκηρύξεις, ενώ στον Δεκέμβρη του 2008 ήταν το ίντερνετ και τα μπλογκ!!Ο «Αλέξης» γίνεται το σύμβολο της νεολαίας «του 21ου αιώνα» και πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις.
- Στις 10 Ιούνη 1968 ένας 17χρονος μαθητής, που πήγε προς υποστήριξη των εργατών στο Φλεν της Γαλλίας, πνίγηκε στο Σηκουάνα προσπαθώντας να γλυτώσει από την αστυνομία.
- Στις 6 Δεκέμβρη 2008 ένας 15χρονος μαθητής, ο Αλέξης - Ανδρέας Γρηγορόπουλος έσβησε στην άσφαλτο των εξεγερμένων Εξαρχείων της Αθήνας από τη σφαίρα όπλου ενός ειδικού φρουρού.
Σήμερα πολλοί φιλόσοφοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, αναλυτές και ιστορικοί έχουν υποστηρίξει ότι η εξέγερση του Μάη του 1968 στην Γαλλία ήταν το σημαντικότερο επαναστατικό γεγονός του 20ου αιώνα επειδή δεν πραγματοποιήθηκε από μεμονωμένο πλήθος, όπως οι εργαζόμενοι ή οι φυλετικές μειονότητες, αλλά ήταν μια παλλαϊκή εξέγερση, άνευ φυλετικών, πολιτιστικών, ηλικιακών και κοινωνικών διακρίσεων.
Η κοινωνιολόγος και φιλόσοφος Χάνα Αρεντ έκανε λόγο για επανάσταση όπως το 1848. «Μου φαίνεται, έλεγε, ότι τον 21ο αιώνα τα παιδιά θα μαθαίνουν το 1968, όπως εμείς το 1848», δηλαδή τους αστικούς επαναστατικούς ανέμους στην Ευρώπης εκείνης της εποχής. Αν συνεχίσουμε αυτήν την σκέψη μπορούμε να πούμε σήμερα ότι τα παιδιά μας στον επόμενο αιώνα θα μαθαίνουν για τον «Αλέξη» και την ελληνική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008.
Η ελληνική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ότι ήταν το σημαντικότερο γεγονός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στις αρχές του 21ου αιώνα. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το παρελθόν.
Ήδη οι επιστήμονες και οι «αναλυτές» το αντιλαμβάνονται. Όσοι ήθελαν να αφήσουν τους πολίτες έξω από τις πολιτικές εξελίξεις διαψεύστηκαν οικτρά. Η επίδραση και των δύο εξεγέρσεων ήταν πολύ θετικές στην δημοκρατικοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδας και ...έπεται συνέχεια!!
Ο Αλέξης είναι το πανευρωπαϊκό σύμβολο της νεολαίας του 21ου αιώνα. Κοινό συνθήματα είναι το: «Αφήστε μας να ζήσουμε»!!! Ο Αλέξης Ζει !!! Ο Αλέξης ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγεί !! Τιμή και δόξα στον Αλέξη τον νεαρότερο ήρωα της σύγχρονης δημοκρατίας! Αντισταθείτε σε κάθε Δ.Ν.Τ. και στα τσιράκια του.
Έξω για πάντα από την επιτήρηση, εδώ και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.